Kahve falında oğlunu öpmek

Kahve falında oğlunu öpmek kurulu düzeninin olacağına, kalben çok rahat edileceğine, kazancını arttıracağına, istediği evde oturacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu öpmek gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Kahve falında oğluna sarılıp öpmek kişinin her türlü zenginliğine, hayata karşı isteksizleşeceğine işarettir.

Kahve falında amca oğlunu öpmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi oğlunu öpmek güzel günlerin geleceğine, aradığı aşkı bulacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun elini öpmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu öpmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, iş hayatında rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında istiklal marşı okunduğunu görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet etmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun asker olduğunu görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top