Kahve falında kuran okuyan kişi görmek

Kahve falında kuran okuyan kişi görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kuran okuyan kişi gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Kahve falında kuran okuyan kişiyi dinlemek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyan kişi görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kişiyi görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okutmak insanlar tarafından ayıplanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde kuran okunmasını görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalıkta kuran okunduğunu görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, terfi alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine kuran okutmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top