Kahve falında elma ve karpuz görmek

Kahve falında elma ve karpuz görmek asosyal bir insan haline geleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve karpuz gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında elma ve karpuz görmek kazancının çok daha fazla olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz ve elma görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolapta karpuz görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bütün karpuz görmek işlerinin bozulacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz sergisi görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında karpuzun parçalandığını görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suda karpuz görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz dilimi yemek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top