Kahve falında evden altın çaldığını görmek

Kahve falında evden altın çaldığını görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazançta zarar edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında evden altın çaldığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında evden altın çaldığını görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında altın ve para çaldırmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezikleri çaldırmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık çalmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Kahve falında başkasından altın çalmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe çaldırmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında cumhuriyet altını çalmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top