Kahve falında kardeşlerini dövmek

Kahve falında kardeşlerini dövmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, önemli kararlar alınacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşlerini dövmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Kahve falında kardeşini dövdüğünü görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşlerini dövmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek kardeş dövmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kardeş dövmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini dövmek işlerin düzgün gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kardeşine dövmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında erkek kardeşi dövmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşini dövdüğünü görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top