Kahve falında kardeş dövmek

Kahve falında kardeş dövmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeş dövmek gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz.

Kahve falında kardeşi dövmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşini dövdüğünü görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşine dövmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşini dövdüğünü görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeş dövmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşi dövmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeş dövmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşimi dövmek geçim derdine gireceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top