Kahve falında erkek kardeşi dövmek

Kahve falında erkek kardeşi dövmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ailesini utandırmayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşi dövmek gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında erkek kardeş dövmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında erkek kardeşi dövmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Kahve falında erkek kardeşini dövdüğünü görmek tartışma yaşayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşi dövmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında kardeşine dövmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini dövmek ününü ülke dışına taşıyacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini dövdüğünü görmek kişinin esenlik bulacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşimi dövmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top