Kahve falında arkadaşını siyah giyinmiş görmek

Kahve falında arkadaşını siyah giyinmiş görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, moral bulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını siyah giyinmiş gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşını siyah giyinmiş görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçını siyah görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, ileride çok zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, toplumda yükseleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını siyah elbiseli görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının siyah giydiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını siyah gelinlikle görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek zenginlik kazanacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top