Kahve falında karanlık yüz görmek

Kahve falında karanlık yüz görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık yüz gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Kahve falında yüzü karanlık görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yüz görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta kadın görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıyı karanlık görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta beklemek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında karanlığa gitmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta namaz kıldığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, yaşamına renk geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top