Kahve falında karanlıkta beklemek

Kahve falında karanlıkta beklemek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta beklemek gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında karanlıkta beklemek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işarettir.

Kahve falında ölüm beklemek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında cuma namazını beklemek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında yol beklemek gerçeklere yüz çevrileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafir beklemek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına işarettir.

Kahve falında yemek beklemek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek beklediğini görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebek beklemek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top