Kahve falında karanlığa gitmek

Kahve falında karanlığa gitmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Kahve falında karanlığa gitmek gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında karanlık bir yere gitmek sahip olduğu nimetin artacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık yola gitmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında karanlığa gitmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta gitmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta yağmurda yürümek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yol görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta kar görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top