Kahve falında kaplumbağa topladığını görmek

Kahve falında kaplumbağa topladığını görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa topladığını gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında kaplumbağa topladığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa toplamak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavruladığını görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağayı kurtarmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiftleşen kaplumbağa görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa hediye etmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağa görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top