Kahve falında kaplumbağa toplamak

Kahve falında kaplumbağa toplamak istenen her şeye sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa toplamak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Kahve falında kaplumbağa toplamak umutların biteceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa topladığını görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri kaplumbağa görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kaplumbağa görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağanın kaçtığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa örmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında karetta kaplumbağa görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, ayrılık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top