Kahve falında kaplumbağayı kurtarmak

Kahve falında kaplumbağayı kurtarmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağayı kurtarmak gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağayı kurtarmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa kurtarmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa larla yüzmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa taşımak malını ve parasını sağlama alacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa kafası görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top