Kahve falında yeşil kalem görmek

Kahve falında yeşil kalem görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kalem gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Kahve falında yeşil göz kalemi almak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kalem görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil göz kalemi görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kalem çekmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kalem görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top