Kahve falında kahve tortusu görmek

Kahve falında kahve tortusu görmek geçiminin güçleşeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sağlığın da bozulacağına, iş kaybı yaşayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve tortusu gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında kahve tortusu görmek dertlerden kurtulmaya, inanca ve cesarete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çay tortusu görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında türk kahvesi yapmak ve içmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bakkaldan kahve almak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve değirmeni görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kahve renkli ata binmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine kahve yapmak yanlışlara düşeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top