Kahve falında bakkaldan kahve almak

Kahve falında bakkaldan kahve almak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, tartışma yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Kahve falında bakkaldan kahve almak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında kahve telvesi görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kahve falı yorumlamak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında görücülere kahve yapmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına tabir olunur.

Kahve falında kahve yapan birini görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kahve ikram etmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında misafirlere kahve yapmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine kahve pişirmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top