Kahve falında çay tortusu görmek

Kahve falında çay tortusu görmek daha rahat bir nefes alacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, eşyaların yenileneceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay tortusu gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Kahve falında çay tortusu görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında kahve tortusu görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bitki çayı demlemek çok büyük mutluluk duyacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana çay vermek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, düşmanından uzak olacağına işarettir.

Kahve falında cam bardakta çay görmek erken evlilik yapacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden çay almak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım bardak çay içmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Kahve falında çay bardağında çay içmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top