Kahve falında arkadaşından ekmek almak

Kahve falında arkadaşından ekmek almak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşından ekmek almak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına ekmek vermek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşından ekmek almak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla ekmek yemek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının elinde ekmek görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tandır ekmek yemek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek ve fırın görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin ekmek yaptığını görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında ekmek görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top