Kahve falında arkadaşınla ekmek yemek

Kahve falında arkadaşınla ekmek yemek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, evlat sahibi olunacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla ekmek yemek gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında arkadaşınla ekmek yemek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde ekmek görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşından ekmek almak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına ekmek vermek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turşu ekmek yemek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve yemek görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalettir.

Kahve falında sütlü ekmek yemek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir parça ekmek yemek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanları kıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top