Kahve falında kadın milletvekili görmek

Kahve falında kadın milletvekili görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın milletvekili gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Kahve falında kadın milletvekili görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında milletvekili adayı olduğunu görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının milletvekili olduğunu görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında milletvekili adayı görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini milletvekili görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin milletvekili olduğunu görmek onlara hocalık edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işarettir.

Kahve falında milletvekiliyle konuşmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski milletvekili görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top