Kahve falında istifra temizlemek

Kahve falında istifra temizlemek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında istifra temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizle ilgili duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız.

Kahve falında istifra temizlemek heveslerinin biteceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına tabir olunur.

Kahve falında su istifra etmek sevap işlemek için uğraşacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında istifra eden bebek görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin istifra ettiğini görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında istifra eden birini görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında istifra görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin istifra ettiğini görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının istifra ettiğini görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top