Kahve falında insana tükürmek

Kahve falında insana tükürmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kısmetinin artacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insana tükürmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek tecrübe sahibi olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir insana tükürmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insana tükürmek iki tarafın da çok sevineceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında domuz eti tükürmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ele tükürmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top