Kahve falında ele tükürmek

Kahve falında ele tükürmek hayatının başarılarla dolacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ele tükürmek gördüyseniz:

  • Paylaşımcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ele tükürmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı tükürmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında bira tükürmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında halıya tükürmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et tükürmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının içine tükürmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya tükürmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe tükürmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top