Kahve falında insanın yüzüne tükürmek

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, yolunda devam edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işarettir.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek insanlara öncülük edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalettir.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, onu alkışlayacağına delalet eder.

Kahve falında yüze tükürmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün yüzüne tükürmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top