Kahve falında arkadaş hamile görmek

Kahve falında arkadaş hamile görmek işlerinin azalacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaş hamile gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Kahve falında arkadaşının annesini hamile görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile bir arkadaşını görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına hamile görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında hamile olan bir arkadaşını görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşı hamile görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını hamile görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top