Kahve falında hamile olan bir arkadaşını görmek

Kahve falında hamile olan bir arkadaşını görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına inanılır.

Kahve falında hamile olan bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında hamile olan bir arkadaşını görmek çok sevileceğine, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımı hamile olarak görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının hamile kaldığını görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top