Kahve falında arkadaşına hamile görmek

Kahve falında arkadaşına hamile görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına hamile gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Kahve falında erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek yeni işler yapılacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını ve kendini hamile görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile arkadaşını hamile görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşımızı hamile görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top