Kahve falında bir arkadaşı hamile görmek

Kahve falında bir arkadaşı hamile görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sevap işleyeceğine, düzenli bir işe girileceğine, çok sevineceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında iş arkadaşını hamile görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ve kendini hamile görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalettir.

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, kendisine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak rızkın artacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini hamile görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile bir arkadaşını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top