Kahve falında iki kişiyi öldürmek

Kahve falında iki kişiyi öldürmek çekilen acıların unutulacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, helal ekmek yiyeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında iki kişiyi öldürmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin öldüğünü görmek kazancın katlanacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında kişinin öldüğünü görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi öldü görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin tekrar öldüğünü görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişi öldürmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kişi öldürmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kişinin tekrar öldüğünü görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Kahve falında iki kişiyi öldürmek insanların takdirine mazhar olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top