Kahve falında kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında kişinin öldüğünü görmek mal mülk edineceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Kahve falında bir kişinin öldüğünün haberini almak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok kişinin öldüğünü görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kişinin öldüğünü görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kişi öldürmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi öldürmek sevilen bir dostun geleceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında birçok kişinin öldüğünü görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top