Kahve falında kişi öldürmek

Kahve falında kişi öldürmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, şansın kapanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında kişi öldürmek gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında birkaç kişi öldürmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, cebinin para göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi öldürmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, statü atlayacağına delalettir.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişiyi tekrar öldüğünü görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyi öldürmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı kişinin öldüğünü görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin yanarak öldüğünü görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top