Kahve falında havuzda para görmek

Kahve falında havuzda para görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, giderlerin artış göstereceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda para gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili küçük bir probleminiz olabilir.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, saygınlığına leke sürüleceğine işarettir.

Kahve falında havuzdan para toplamak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda para görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza para atmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru havuz görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda balina görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanlı havuz görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında otel havuzu görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, zahmete düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top