Kahve falında yılanlı havuz görmek

Kahve falında yılanlı havuz görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, ticaretinin açılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanlı havuz gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Kahve falında yılanlı havuz görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yılan görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Kahve falında havuz ve yılan görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanlı havuzda yüzmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Kahve falında havuzda su yılanı görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında havuz içinde yılan görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yılanlar görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında havuzun içinde yılan görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top