Kahve falında kuru havuz görmek

Kahve falında kuru havuz görmek imkanlarının artacağına, maddi yükünün artacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok güzel adımlar atılacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru havuz gördüyseniz:

  • Elde edilmesi veya gerçekleştirilmesi kolay hedeflere yönelmenin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında kuru havuz görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kırmızı biber görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan kurusu görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru karanfil görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru ağacın yeşerdiğini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fas görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru badem kırmak toplumda iyi bir yer edineceğine, ticarete atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kuru üzüm görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top