Kahve falında hamile bir kadın görmek

Kahve falında hamile bir kadın görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, toplumda yükseleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile bir kadın gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Kahve falında kadını hamile görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir hamile kadın görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadını hamile görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, sevinç ve mutluluğa tabir olunur.

Kahve falında hamile kadınla öpüşmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadının evlendiğini görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top