Kahve falında bir hamile kadın görmek

Kahve falında bir hamile kadın görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında bir hamile kadın gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Kahve falında başka kadını hamile görmek kişinin afiyette olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek herkesin takdirini toplayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında hamile tanıdık kadın görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile kadın görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak şansın kapanacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadın göbeği görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top