Kahve falında hamile kadınla öpüşmek

Kahve falında hamile kadınla öpüşmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda doğru kişilere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında birini hamile kadın görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi hamile kadın görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak hikmete kavuşacağına, yapılan işte ustalaşılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadının bebeğini görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadın dövmek verimin kaçacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında kadının hamile olduğunu görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadın görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadını hamile görmek zenginliğini kaybedeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top