Kahve falında hamile kadını hamile görmek

Kahve falında hamile kadını hamile görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını hamile gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Kahve falında hamile kadın yardım etmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadının doğum yaptığını görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadın dövmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadını öpmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadının kanaması olduğunu görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşam tecrübesi edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında hamile kadını taşımak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının hamile olduğunu görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top