Kahve falında gözlüklü erkek görmek

Kahve falında gözlüklü erkek görmek borçların biteceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlüklü erkek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Kahve falında gözlüklü erkek görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlüğünü unutmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlüklerini kaybetmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk gözlük görmek işinin de hep yürüyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlüklü adam görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük fırlatmak başının ağrıyacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top