Kahve falında gözlüklü adam görmek

Kahve falında gözlüklü adam görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlüklü adam gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında gözlüklü adam görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü bulmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Kahve falında gözlük tamir ettirmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük bulmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gözlük vermek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf gözlük görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top