Kahve falında gölün taşmasını görmek

Kahve falında gölün taşmasını görmek hayatının daha kolay olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalettir.

Kahve falında gölün taşmasını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında taşan göl görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göle taş atmak helal ekmek yiyeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalettir.

Kahve falında gölün taşmasını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göle taş attığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına inanılır.

Kahve falında bulanık gölde balık görmek fikirlerinin can bulacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde sandal görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gölde boğulduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, işinde yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil göl görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top