Kahve falında taşan göl görmek

Kahve falında taşan göl görmek sevdiği birine hediye alacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun yaşayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalettir.

Kahve falında taşan göl gördüyseniz:

  • Aile üyeleri, iş arkadaşları veya meslektaşlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında göle taş atmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, verimin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göle taş attığını görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında gölün taşmasını görmek yetim sevindireceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşan göl görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla göle düşmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalettir.

Kahve falında göl deniz görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında göl baraj görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Kahve falında gölde dolaşmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top