Kahve falında göbek kılı görmek

Kahve falında göbek kılı görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, ağız tadından olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işarettir.

Kahve falında göbek kılı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında göbeğini kıllı görmek hırsızlık yapacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbeğinde kıl görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı göbek görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında göbekte kıl görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında göbeğin kıllandığını görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında göbek kılı görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, maddi gücünün eksileceğine inanılır.

Kahve falında göbekten kıl koparmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında şişmiş göbek görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top