Kahve falında göbeğin kıllandığını görmek

Kahve falında göbeğin kıllandığını görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında göbeğin kıllandığını gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir.

Kahve falında göbek kılı görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı göbek görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbeğin kıllandığını görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında göbekten kıl koparmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbekte kıl görmek rızkın ve kısmetin artacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine inanılır.

Kahve falında göbeğini kıllı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında göbeğinde kıl görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek bağı kopmamış bebek görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top