Kahve falında göbeğinden öpmek

Kahve falında göbeğinden öpmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğinden öpmek gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Kahve falında göbeğinden öpmek şansın ve kısmetin açılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında göbekten öpmek toplum için faydalı işler yapacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini göbeğinden öpmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek öpmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek kordonu kesmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini göbekli görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işarettir.

Kahve falında göbekli görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbek kaşımak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top