Kahve falında birini göbekli görmek

Kahve falında birini göbekli görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini göbekli gördüyseniz:

  • Daha bağımsız planlar yapmalısınız.

Kahve falında göbekten kan geldiğini görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek toplamak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında göbeğinden öpmek kötü günlerin arkada kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında göbek kılı görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbeğinin büyüdüğünü görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kişinin fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbek atan kadın görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine inanılır.

Kahve falında bebek göbek kordonu görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin göbeğini bağlamak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top