Kahve falında giyinik duş almak

Kahve falında giyinik duş almak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında giyinik duş almak gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Kahve falında giyinik duş almak rahat rahat yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında giyinik yıkanmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, şifa ve moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında giyinik banyo yapmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında duş yapmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin duş aldığını görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle duş almak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Kahve falında dışarıda duş almak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine alamet eder.

Kahve falında duş yaptırmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top