Kahve falında geniş sokak görmek

Kahve falında geniş sokak görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sorunların biteceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında geniş sokak gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında geniş sokak görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi genişletmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulur.

Kahve falında geniş kabir görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında geniş eve girmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında geniş bilezik görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında geniş oda görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş daire görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geniş bir evde oturmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top