Kahve falında gemiyle uçmak

Kahve falında gemiyle uçmak işinde zarar edeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşam standartlarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle uçmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında gemide uçmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, işine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle uçmak yersiz yere suçlanacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle uçmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla köprüden uçmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında teknede uçmak geçim zorluğundan kurtulacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyin içinde uçmak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında yıldızlara doğru uçmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top